伤城文章网 > 其它课程 > 推荐K122018_2019学年高考英语一轮复习Unit18Beauty高考试卷分块专练北师大版选修6

推荐K122018_2019学年高考英语一轮复习Unit18Beauty高考试卷分块专练北师大版选修6


K12 教育资料(小初高学习)

Unit 18 Beauty
高考试卷分块专练





阅读理解提速练 限时35分钟

第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) A With more sunshine than Portland or Eugene, nature on the doorstep and great craft beer and coffee, Bend may just be the perfect small US city deserving a visit. And the following will offer you an enjoyable experience of staying. The Oxford Hotel The 59?room, seven?storey hotel became the tallest building in downtown Bend when opened in 2010. It has smart, large rooms in natural tones, fine dining at its restaurant, regular jazz concerts, and a commitment to using natural products where possible and running on 100% renewable energy. The McMenamins Old St. Francis School McMenamins hotels are famed for their conversions ( 改建的房屋 ), so it's no surprise to find this former Catholic schoolhouse, dating from 1936, is now an affordable hotel, restaurant, music venue and cinema. The classrooms are now 19 guest rooms, each named after former teachers. My Place Hotel?Bend, OR In the historic district, this 63?room smoke?free hotel places you within a relaxing walk of Old Mill District and Les Schwab Amphitheater. It welcomes guests with conveniences like free in?room Wi?Fi, laundry facilities, and a 24?hour business center. Limited housekeeping and free parking are also available. The Mill Inn Bed and Breakfast Bend has several chain hotels, motels and self?catering suites, but it doesn't have many B&Bs, which makes Mill Inn a delightful discovery. The 10?room, wooden hotel is a 10?minute walk from downtown, and serves healthy and hearty breakfasts of freshly made frittatas, granola, fruit, yoghurt, and fry?ups of local bacon and sausages. 语篇解读:本文是一篇应用文。文章介绍了在Bend旅游时可以选择的四个宾馆。 21.What can we infer about the Oxford Hotel?
K12 教育资料(小初高学习) 1

K12 教育资料(小初高学习)

A.Its rooms are relatively small. B.It is environmentally friendly. C.It is within walking distance of downtown. D.It is the tallest building in downtown Bend. 解析:选 B 推理判断题。根据第二段中的“... and a commitment to using natural products where possible and running on 100% renewable energy.”可知,该宾馆尽可 能地使用天然产品和可再生能源,因此它是环保的。故选 B。 22.How is the McMenamins Old St. Francis School special? A.It provides affordable breakfasts. B.It is located in a historic district. C.Its rooms were built in honor of teachers. D.It has its roots in an ancient school building. 解析:选 D 细节理解题。根据第三段中的“McMenamins hotels are famed for their conversions (改建的房屋) ...is now an affordable hotel, restaurant, music venue and cinema”可知,该宾馆是由学校改建而成的,故选 D。 23.In which column of a website are you likely to find this article? A.Travel. C.Fashion. B.Lifestyle. D.Culture.

解析:选 A 文章出处题。根据第一段中的“Bend may just be the perfect small US city deserving a visit. And the following will offer you an enjoyable experience of staying”和下文对各个宾馆的介绍可知,本文旨在为到 Bend 旅游的人提供可住宿宾馆 的建议,应属于旅游专栏。故选 A。 B (2018·天津市南开区模拟)British shoppers will take home about 6 billion fewer single?use plastic bags this year because the government introduced a 5p charge, according to data published July 30. The 5p charge has resulted in donations of more than £29 million from retailers toward charities (慈善机构) and community groups. About 8 million tonnes of plastic pollutes the oceans each year, and experts judge the plastic is swallowed by 31 species of marine (海生的) mammals and some 100 species of seabirds. “Taking six billion plastic bags out of circulation is fantastic news for all of us — it will mean our precious marine life is safer, our communities are cleaner, and future generations won't suffer from mountains of plastic taking hundreds of years to break down in landfill sites, ”
K12 教育资料(小初高学习) 2

UK Environment

K12 教育资料(小初高学习)

Minister Thérèse Coffey said. “The 5p charge has clearly been a huge success — not only for our environment but for good causes across the country that have benefited from an impressive £29 million raised. It shows small actions can make the biggest difference, but we must not be complacent as there is always more we can all do to reduce waste and recycle what we use.” More than 7 billion carrier bags were issued by seven leading retailers in 2014, but that number has fallen to slightly more than 500 million in the first six months of the 5p charge for single?use carrier bags introduced in October 2015. “We are delighted to see that the bag charge in England is showing positive results. This is a significant reduction that will benefit the environment as a whole, and our sea life in particular,” said Dr. Sue Kinsey, a technical specialist. “There is always more that we can do, and we encourage everyone to join in our Great British Beach Clean to help keep our coastlines clean.” 语篇解读: 本文是一篇新闻报道。 自英国政府出台对一次性塑料袋收费 5 便士的政策以 来,消费者使用的塑料袋大大减少了。5 便士政策对环境、海洋生物、慈善等都起着积极的 作用。 24.According to the passage, which will charities directly benefit from? A.Cleaner communities. B.Less use of plastic bags. C.Donations from retailers. D.The improved environment. 解析:选 C 细节理解题。解答此题一定要注意题干中的 directly“直接地”。根据第 一段中的“donations of more than £29 million from retailers toward charities (慈 善机构) and community groups”可知,慈善机构可以直接从零售商的捐赠中获益。

25.What does the underlined word “complacent” in Paragraph 3 mean? A.Confident. C.Disappointed. B.Worried. D.Content.

解析:选 D 词义猜测题。画线词所在句意为“这表明小小的行动能产生最大的影响, 但是我们一定不能________, 因为总有更多我们都能做的事来减少浪费和回收利用我们的用 品”,根据 but 的转折和“as there is always more we can all do”可知,此处指的是 我们不能自满,故选 D。 26.What did Thérèse Coffey and Dr. Sue Kinsey both agree with? A.The 5p charge is far from a success. B.Paying for plastic bags is multi?beneficial.
K12 教育资料(小初高学习) 3

K12 教育资料(小初高学习)

C.Future generations can enjoy a plastic?free life. D.Everyone should join environment?protecting organizations. 解析:选 B 推理判断题。根据第三段中的“it will mean our precious marine life is safer, our communities are cleaner, and future generations won't suffer from mountains of plastic”和第五段中的“This is a significant reduction that will benefit the environment as a whole, and our sea life in particular”可知,她们都 认为对塑料袋收费有多种好处(海洋生物更安全、社区更干净等),故 B 项表述与之相符。 27.Which may be the best title of the passage? A.Plastic Bags Harm the Environment a Lot B.Benefits from Less Use of Plastic Bags C.Measures Taken to Reduce Use of Plastic Bags D.5p Charge Sees Great Reduction of Plastic Bags 解析:选 D 标题归纳题。本文的主旨句是第一段的第一句“British shoppers will take home about 6 billion fewer single?use plastic bags this year because the government introduced a 5p charge ...”,故 D 项“5 便士收费政策目睹了塑料袋使用 的大大减少”作标题最佳。 C Music has a great effect on everyone. But does music affect plants, too? People have been experimenting with music and plants for almost three decades. From school?level projects to higher?level scientific experiments, the effect of music on plants has been a confusing and debatable topic. We know music is sound, and sound is nothing more than a wave. Plant growth is a result of the cell division that takes place within the cells. But why is music associated with plant growth? In humans, music has a strong effect on our health and mood, and over the years, people have claimed that the same effect of music has been observed on plants, too. Plants are sensitive by nature, and many people claim that they have feelings just as humans do. There are stories about plants shedding tears. Although scientists do not support these as facts, these myths have led them to take up various experiments on plants. Various studies have proved that plants respond to acoustic (声音的) energy. It increases their rate of growth and their size, and influences their overall health. Dan Carlson, after a thorough study over a span of many years, has reached a conclusion that music helps plants absorb nutrients more efficiently.
K12 教育资料(小初高学习) 4

K12 教育资料(小初高学习)

It took Dan about fifteen years to develop a foliage spray (叶面喷剂) that is used beneficially with the sound frequencies. Carlson calls this spray “Sonic Bloom”. His findings have proved to be beneficial for countless farmers and have resulted in — according to Guinness Book of World Records — the largest indoor plant on record. The Purple Passion was treated with the Sonic Bloom process. It grew to be 1,300 feet tall and was alive even after 25 years. Its normal lifespan, however, is 18 months and it grows not more than 18 feet tall. The book, Secrets of the Soil, writes about Sonic Bloom and its results. Sonic Bloom is also sold in the market. 语篇解读: 音乐是否对植物的生长有影响呢?尽管人们一直对这一问题有疑问, 但已经 有研究表明,音乐有助于植物的生长。 28.What inspired scientists to experiment with plants? A.The effects of music on human beings. B.People's unscientific descriptions of plants. C.The fact that plants grew better with music. D.The cell division taking place within the cells. 解析: 选 B 细节理解题。 根据第二段最后三句可知, 有些人认为植物像人一样有感情, 而且还有故事讲述植物流泪,正是这些不科学的描述使科学家萌生了对植物进行实验的想 法。 29.According to the third paragraph, it has been proved that ________. A.plants truly have emotions B.music has a bad effect on plants C.music is good for plants in a way D.the growth of plants is decided by music 解析:选 C 推理判断题。根据第三段第二、三句可推知,许多研究已经证实,音乐有 助于植物的生长和健康,它在一定程度上对植物是有益的。 30.What did Dan Carlson develop? A.A spray called “Sonic Bloom”. B.A method to grow larger plants. C.The largest indoor plant on record. D.Acoustic energy produced from plants. 解析: 选 A 细节理解题。 根据第四段前两句可知, Dan Carlson 研制了一款名为 Sonic Bloom 的叶面喷剂。 31.Why was the Purple Passion included in Guinness Book of World Records?
K12 教育资料(小初高学习) 5

K12 教育资料(小初高学习)

A.It was the fastest growing plant. B.It was the most sensitive plant. C.It was the oldest indoor plant. D.It was the largest indoor plant. 解析:选 D 细节理解题。根据倒数第二段最后一句可知,该植物入选吉尼斯世界纪录 是因为它是世界上最大的室内植物。 D (2018·重庆市九校联考 )I hate Black Friday sales. It's often a gathering of people who are there for many different reasons. Some are looking for a deal on that one item for their loved one, or perhaps themselves. Their intentions are completely unrelated to the festive time of the year. It was several years ago when my wife asked me to meet her at the local department store on Black Friday morning. They had advertised a child's bike that she wanted to purchase for our son. We stood with a very large crowd, waiting for the manager to blow the whistle. After a while the whistle blew. It was like throwing a bucket of small fish into a tank of sharks. I told my wife that if we obtained a bike, fine, but if we did not, I was OK with that too. As the pile of bikes began to gradually decrease in size, I saw my polite opportunity to wrap my hands around the corner of one of the boxes. I lifted it up and suddenly felt some mild resistance. I looked up to see one of the largest gentlemen I had ever seen in my life. Frightening was not the word to describe his presence. He wore lots of belts of metal studded leather around both arms and even his neck. Tattoos (文身) were an obvious passion of his. I started to give up the box but he gently pushed it back in my direction and back into my hands. He then directed it into my shopping cart. He looked at me, smiled, and said, “Merry Christmas.” My wife and I went to the checkout, paid for the bike and went home. All the way home I was thinking that this moment was by far the best gift I had ever received for Christmas. The kindness of a stranger broke all preconceived notions (预想) I may have had of stereotypes and prejudices. 语篇解读: 本文是一篇记叙文。 作者和妻子想在黑色星期五大抢购时给儿子买辆自行车, 无奈百货商店里人山人海。作者本想放弃,没想到一个陌生人把自行车盒子让给了他。这让 作者改变了之前对他人的偏见。 32.How did the author feel when going into the store? A.The crowd was like small fish.
K12 教育资料(小初高学习) 6

K12 教育资料(小初高学习)

B.They might not get the bike. C.He was excited to do the shopping. D.The whistle was blown too late. 解析:选 B 推理判断题。根据第二段中的“I told my wife that if we obtained a bike, fine, but if we did not, I was OK with that too”可知作者进入商店时已经做 好了买不到自行车的打算,故选 B 项。 33.What happened when the author was buying the bike? A.He was scared by a man's look at first. B.A gentleman bought the bike for him. C.A stranger helped him lift the box. D.He gave up the bike he first touched. 解析:选 A 细节理解题。根据第三段中的“I looked up to see one of the largest gentlemen I had ever seen in my life. Frightening was not the word to describe his presence”可知,“吓人”这个词已经不足以形容这个人的出现了。故选 A 项。 34.What did the author learn from the experience? A.Look before you leap. B.Custom is a second nature. C.Doing is better than saying. D.Don't judge a book by its cover. 解析:选 D 推理判断题。根据第三段中对陌生人的描写可知,作者一开始因陌生人的 外表而觉得他是个可怕的人;根据第四段的内容可知,陌生人把盒子让给了作者,作者由此 发出感慨“The kindness of a stranger broke all preconceived notions (预想) I may have had of stereotypes and prejudices”,即陌生人的善意打破了作者对他人的偏见, 让作者知道不能以貌取人。 35.What is the best title of the passage? A.Black Friday sales C.The best Christmas gift B.My son's best bike D.A strange gentleman

解析:选 C 标题归纳题。文章讲述了作者和妻子为儿子买自行车作为圣诞礼物时受到 了陌生人的帮助的故事, 作者认为那一时刻是他收到过的最好的圣诞节礼物。 故 C 项作标题 最佳。 第二节(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) It is said that classical music could make children more intelligent, but when you look at the scientific evidence, the picture is more mixed. __36__ But it is an effort that may make children hate the music their parents love, and love the
K12 教育资料(小初高学习) 7

K12 教育资料(小初高学习)

music their parents hate. __37__ It's the idea that if children or even babies listen to music composed by Mozart, they will become more intelligent. A quick Internet search reveals plenty of products to assist you in the task. The phrase “the Mozart Effect” was created in 1991, but it is a study described two years later in the journal Nature that sparked real media and public interest in the idea that listening to classical music somehow improves the brain. It is one of those ideas that feel reasonable.__38__His music is complex and there is a hope that if we listen to enough of it, a little of that intelligence might rub off (感 染) on us. The idea took off. Thousands of parents were playing Mozart to their children. __39__ A farmer proudly said that his cows were played Mozart three times a day to help them to produce better milk. I'll leave the debate on the impact on milk yield to farmers. But what about the evidence that listening to Mozart makes people more intelligent? More research followed, and an analysis of sixteen different studies confirmed that listening to music does lead to a temporary improvement in the ability to deal with shapes mentally. __40__ A.Mozart's music could have this effect. B.Mozart was undoubtedly a genius himself. C.You have probably heard of the Mozart effect. D.The students who listened to Mozart did better at tasks. E.But the benefits are short?lived and it won't make us more intelligent. F.Many parents can't help but try to shape their children's taste in music. G.It's not just babies and children who were exposed to Mozart's melodies. 语篇解读:据说,听古典音乐能让孩子变得更聪明,但科学研究发现事实并非如此。 36.解析:选 F 下一句提到但是父母的这种努力可能会事与愿违,因此 F 项(很多父

母会忍不住试图塑造孩子对音乐的品位)与下文构成转折关系。 37.解析:选 C 下一句提到莫扎特效应就是儿童甚至婴儿听了莫扎特的音乐之后会变 得更聪明,因此 C 项(你可能听说过莫扎特效应)与下一句语意相接。 38.解析:选 B 下一句提到他的音乐复杂多样,如果我们听足够多的他创作的音乐, 他融入音乐中的智慧可能会感染到我们,B 项(毫无疑问,莫扎特是一个天才)与下文语境相 呼应。 39.解析:选 G 上一句提到成千上万的父母开始给孩子听莫扎特的音乐,下一句提到
K12 教育资料(小初高学习) 8

K12 教育资料(小初高学习)

一位农民骄傲地说他每天为奶牛播放三次莫扎特的音乐, 以此来让它们产出更好的牛奶。 因 此,G 项(不光儿童和婴儿听莫扎特的音乐)在此承上启下。 40.解析:选 E 上一句提到对十六项调查的分析证实,听音乐确实会带来暂时的处理 图形方面的智力提高, 因此 E 项(但是这种效果是短暂的, 并不会让我们变得更聪明)与上文 构成转折关系。 练 二 语言知识运用保分练 限时30分钟

第一节(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) (2018·江西赣中南五校联考)Music plays an important role in the development of children from the time they are born. Some argue that music can have a __41__ effect on a child even before birth. Music __42__ children in their development and communication. Music also enables children to learn faster in other __43__ of development, such as language and memorization. First, music can aid the __44__ development of a child in a number of ways. It helps them to __45__ things. For example, most children learn the __46__ and commit it to memory by learning the alphabet song. Since music is __47__ on a series of patterns, __48__ exposure to music enables children to recognize patterns. This ability helps children develop their math, science and reading skills. Second, __49__ children to music from different parts of the __50__ will help them to learn about other cultures and recognize differences __51__ cultures. This can also help children __52__ an appreciation for different cultures and traditions. Besides, getting __53__ moving their bodies to music is a fun and simple form of __54__, which is a good way to fight child obesity. __55__ and dances can also help children identify their different body parts and learn their __56__ side from their left side. __57__ , listening to music, learning songs, learning to __58__ a musical instrument and learning to dance all require children to listen __59__ to instructions, words and melodies. This __60__ focus on something the children enjoy doing will help them to develop strong listening skills, which will aid them later in life. 语篇解读:音乐对孩子的发展是非常重要的。它不仅能够促进孩子的智力发展,还是一 种很好的锻炼方式。 41.A.harmful C.slight
K12 教育资料(小初高学习)

B.positive D.dangerous
9

K12 教育资料(小初高学习)

解析:选 B 第一句提到从孩子出生起,音乐就对他们的发展起着重要作用。该空所在 句紧承上文,点明有些人认为甚至在孩子出生前音乐就对他们有“积极的”影响。 42.A.aids C.exists B.occurs D.hides

解析:选 A 该空前后的内容讲的都是音乐的益处,故此处是说音乐有助于孩子的发展 和交流。aid sb. in sth.意为“在某方面帮助某人”。 43.A.designs C.areas B.questions D.deals

解析:选 C 后面所举的语言和记忆是孩子发展的其他“方面/领域”。 44.A.emotional C.physical B.spiritual D.intellectual

解析:选 D 该空所在句是本段的主旨句。本段中提到的开发记忆力和识别模式都是孩 子的“智力”发展方面。 45.A.imagine C.judge B.increase D.remember

解析:选 D 根据下一句所举例子中的“commit it to memory”可知,音乐可以帮助 孩子“记住”一些东西。 46.A.number C.spelling B.alphabet D.reading

解析:选 B 通过字母歌来学习的应当是“字母表”。 47.A.spent C.listed B.taught D.based

解析:选 D 因为音乐是以不同模式为基础的,所以学习音乐可以帮助孩子识别不同的 模式。be based on 意为“以……为基础”。 48.A.early C.simple B.official D.recent

解析:选 A 联系第一段前两句可知,此处应表示“早期”接触音乐对孩子的影响。 49.A.returning C.exposing B.forcing D.expressing

解析:选 C 只有让孩子接触音乐才会帮助他们了解与音乐有关的文化。expose sb. to sth. 意为“让某人接触某物”。 50.A.book C.world B.video D.field

解析:选 C 最能帮助孩子们学习其他文化的应当是来自“世界”不同地区的音乐。
K12 教育资料(小初高学习) 10

K12 教育资料(小初高学习)

51.A.after C.over

B.between D.about

解析:选 B 联系该句中的“different parts”可知,此处应表示让孩子了解不同文 化“之间”的差异。 52.A.surround C.order B.require D.develop

解析:选 D 在了解不同的文化以及它们之间的差异后,孩子们可以“形成”一种对不 同文化和传统的鉴赏力。 53.A.adults C.friends 解析:选 B B.children D.elders 因为本文主要论述的是音乐对孩子们的影响,所以此处应表示音乐会让

“孩子们”动起来。 54.A.exercise C.behavior 解析:选 A 炼”方式。 55.A.Films C.Texts B.Songs D.Operas B.manner D.feeling 让孩子们随着音乐运动身体是一种可以帮助孩子们对抗肥胖问题的“锻

解析:选 B 上一句讲了让孩子们随着音乐舞动身体的益处。该空所在句继续谈论“歌 曲”和舞蹈的作用。 56.A.both C.right B.left D.either

解析:选 C 分析本句的结构和内容可知,此处应选与该空后的 left 相对的 right(右 侧的)。 57.A.Finally C.Frankly B.Totally D.Luckily

解析:选 A 根据前面两段开头的 First 和 Second 可知,此处应选 Finally,以引出对 最后一点的论述。 58.A.play C.make B.repair D.sell

解析:选 A 本文旨在论述音乐的益处,故此处应指“演奏”一种乐器。 59.A.frequently C.carefully B.fluently D.carelessly

解析:选 C 根据下一句中的“focus on something”可知,此处指孩子要“认真”听
K12 教育资料(小初高学习) 11

K12 教育资料(小初高学习)

从各种指令、词语和旋律。 60.A.ignored C.lost B.advanced D.needed

解析:选 D 当孩子们在做他们喜欢做的事情时,他们“需要”专注,而这种专注有助 于孩子们以后的发展。 第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分) The Duanwu Festival, also often known, especially in the West, __61__ the

Dragon Boat Festival, is a traditional holiday originating in China. The festival now occurs on the 5th day of the 5th month of the traditional Chinese calendar, __62__ is the source of the festival's alternative name, the Double Fifth Festival. The story best known in modern China __63__ (hold) that the festival is in honor of the death of the poet and minister Qu Yuan of the ancient state of Chu. However, when the king decided to ally ( 结盟 ) with the increasingly __64__ (power)

state of Qin, Qu was driven away due to __65__ (oppose) the alliance. During his exile ( 流亡 ), Qu Yuan wrote a great deal of poetry. Ying, the Chu capital, (desperate), Qn Yuan

__66__ (occupy) by Qin twenty?eight years later. In __67__

committed suicide by drowning himself in the Miluo River. It is said that the local people, who __68__ (extreme) admired him, raced out in their boats to save him or at least get his body back. This is said to have been __69__ origin of dragon boat races.When his body could not be found, they dropped balls of sticky rice __70__ (cover) with leaves into the river so that the fish would eat them instead of Qu Yuan's body. This is said how zongzi appeared. 语篇解读:本文是一篇说明文。文章介绍了中国传统节日——端午节的由来。 61.as 考查介词。especially in the West 为插入语,把这一部分去掉后,就变为 also often known ________ the Dragon Boat Festival。故这里指“端午节也常常被称为 Dragon Boat Festival”,故用 as。 62.which 考查定语从句。这是这个节日的另一个名字——Double Fifth Festival

的由来。which 在这里指代主句内容。 63.holds 考查时态和主谓一致。此处讲述现在的一般情况,要用一般现在时;句子 的主语是 The story ,谓语应用第三人称单数。 hold 在此表示“认为,相信”,相当于 believe。 64.powerful 考查形容词。然而,当楚王决定与日渐强大的秦国结盟时,屈原因为反 对结盟而被驱逐了。空处修饰名词 state,应用形容词 powerful“强大的,有权势的”。 65.opposing 考查非谓语动词。due to 是介词短语,后接动词时要用动词?ing 形式。
K12 教育资料(小初高学习) 12

K12 教育资料(小初高学习)

66.was occupied 考查时态和语态。28 年后,楚国的都城郢被秦国占领了。讲述过 去的事实用一般过去时,Ying 与 occupy“占据,侵占”之间是被动关系,应用被动语态, 故填 was occupied。 67.desperation 考查名词。绝望的屈原投汨罗江自尽了。空前是 In,故此处用名词 desperation“绝望”。 68. extremely 考查副词。 空处修饰谓语动词 admired, 故用副词 extremely“非常”。 69.the 考查冠词。这据说就是龙舟赛的由来。根据语境,此处应用定冠词 the 表示 特指。 70.covered 考查非谓语动词。他们把用叶子包着的糯米球扔进水里。分析句子结构 可知,rice 后的________ with leaves 是后置定语,cover 与 rice 之间是逻辑上的被动关 系,故用过去分词。 练 三 写作规范增分练 限时35分钟 与单元基础回扣练

Ⅰ.写作规范增分练 第一节:短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) Li Ming, the engineer, was born on February 9, 1960 in Hubei, China. After he graduated Qinghua University in 1982, he made an important decisions in his life. He decided to go to the United States for his farther study. After four year's hard work, he mastered new management ideas and advancing technologies in computer field. In 1989, he got his doctor's degree. In 2001, he made one another decision.He was determined to turn to his motherland and started a company. However, his wife and daughter have got used to the American way of life, but they still stay in the United States. 答案:第一句:the→an 第二句:graduated 后加 from; decisions→decision 第三句:farther→further 第四句:year's→years'; advancing→advanced 第六句:去掉 one 第七句:turn→return; started→start 第八句:but→so 第二节:书面表达(满分 25 分) 假设你是新华中学的高三学生李华, 看到很多同学因为学习而忽略了体育锻炼, 打算给 学校英语报社投稿, 鼓励同学们加强体育锻炼, 注重身体健康。 请按照以下要点, 以“Health and Sports”为题写一篇英语短文。
K12 教育资料(小初高学习) 13

K12 教育资料(小初高学习)

写作要点:1.身体健康的重要性; 2.运动对大家的好处; 3.你的建议。 注意:1.词数 100 左右; 2.可以适当增加细节,以使行文连贯。 Health and Sports

参考范文: Health and Sports Good health is very important to everyone. A healthy person can always be energetic and enjoy his life. A person who is in poor health cannot work well. When it comes to keeping healthy, playing sports enjoys widespread popularity among people. As high school students, we must study hard and take many important exams, which may make many students feel nervous. So it's necessary to take exercise regularly to help release stress. Physical exercise can help make muscles strong. What's more, while playing, we get relaxed, which can help us study more efficiently. Since sports can make us physically and mentally healthy, we should do sports every day no matter how busy we are. Do remember that good health is the best wealth. Ⅱ.单元基础回扣练 (一)单句语法填空 1.It's strongly recommended that the machine (should)_be_repaired_(repair) every year. 2.Children, when accompanied (accompany) by their parents, are allowed to enter the stadium. 3.A good teacher must know how to convey his ideas to his students. 4.Don't worry about him. He knows how to deal with the problem. 5.The animals died off within a week because of bird flu. (二)单句改错 1.I'll treat you for lunch at the restaurant in front of our school.for→to 2.We don't think he can pass the exam, can't he?can't→can 3.Helen was chosen for the job because she was far superior than any other
K12 教育资料(小初高学习) 14

K12 教育资料(小初高学习)

candidate. than→to 4.The boss commanded that his workers left their office before dark.left→leave 5.More time giving, we may have done it much better.giving→given (三)完成句子 1 . He is very clever but he doesn't work hard;

it_is_the_same_with_his_sister/so_it_is _with_his_sister. 他很聪明但学习不努力,他姐姐也是这样。 2.Hotels here range_from the small guest houses to expensive, luxury, five?star hotels. 这儿的酒店有小旅馆也有豪华五星级大酒店。 3.The headmaster delivered_an_important_speech at the meeting yesterday which left a deep impression on his students. 在昨天的会议上校长发表了一个给他的学生们留下深刻印象的重要演讲。 4.It_is_natural_that life is not always easy. 人生不可能总是一帆风顺,这是很自然的。 5.The question is what_steps_we_should_take_next. 问题是下一步我们应该采取什么措施。

K12 教育资料(小初高学习)

15


搜索更多“推荐K122018_2019学年高考英语一轮复习Unit18Beauty高考试卷分块专练北师大版选修6”

学习资料共享网 | 文档资料共享网 | 兰溪范文 | 酷我资料网 | 省心范文网 | 海文库 | 学习资料共享网 | 文档资料共享网 | 兰溪范文 | 酷我资料网 | 省心范文网 | 海文库 | 学习资料共享网 | 文档资料共享网 | 兰溪范文 | 酷我资料网 | 省心范文网 | 海文库 | 学习资料共享网 | 文档资料共享网 | 兰溪范文 | 酷我资料网 | 省心范文网 | 海文库 | 学习资料共享网 | 文档资料共享网 | 兰溪范文 | 酷我资料网 | 省心范文网 | 海文库 | 学习资料共享网 | 文档资料共享网 | 兰溪范文 | 酷我资料网 | 省心范文网 | 海文库 |

网站地图

All rights reserved Powered by 伤城文章网 5xts.com

copyright ©right 2010-2021。
伤城文章网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。3088529994@qq.com