伤城文章网 > 高三英语 > 人教版2017高中英语(必修四)Unit 2 Working the land 2.3 (PPT课件)_图文

人教版2017高中英语(必修四)Unit 2 Working the land 2.3 (PPT课件)_图文


SECTION Ⅲ LEARNING ABOUT LANGUAGE & USING LANGUAGE 基础导练 文本感知 导学互动 Ⅰ.词汇拓展 1. vt.使迷惑;使为难→ adj.令人困惑的→ 困惑的 答案:confuse;confusing;confused 2. adj.化学的;有关化学的→ n.化学(科目)→ 学家 答案:chemical;chemistry;chemist 3. n.发现;发觉→ vt.发现 答案:discovery;discover 4. n.总结;摘要;概要 答案:summary 5. n.评论;议论 vi.&vt.表达意见,作出评论 答案:comment adj.感到 n.化 基础导练 文本感知 导学互动 6. n.生产;制造→ 答案:production;produce 7. vt.减少;减缩→ 答案:decrease;increase 8. n.&vt.焦点;聚焦 答案:focus 9. vt.画底线标出;强调 答案:underline 10. n.营养;滋养;食物 答案:nutrition vt.生产;制造 vt.增加 基础导练 文本感知 导学互动 Ⅱ.短语互译 1. 逐渐增强;建立;开发 答案:build up 2.lead to 答案:导致;造成(后果) 3.focus on 答案:集中(注意力、精力等)于 4.keep...free from/of 答案:使……免受(影响、伤害等);使……不含(有害物) 基础导练 文本感知 导学互动 5.cause damage to 答案:对……造成危害 6.as well as 答案:也 7.turn to 答案:转向 8.every few years 答案:每几年 基础导练 文本感知 导学互动 Ⅲ.重点句型 1. ,using chemical fertilizers has become very common in farming. 在过去的半个世纪里,在耕作中使用化肥已经非常普遍。 答案:Over the past half century 2.Recently,however,scientists that long-term use of these fertilizers can the land and,even more dangerous,to people’s health. 然而,最近科学家发现长期使用这些肥料会造成土地受损,甚至更危险的是, 会对人们的健康造成危害。 答案:have been finding;cause damage to 基础导练 文本感知 导学互动 3.Organic farming is simply faming any chemicals. 有机耕作就是不使用任何化学肥料的耕作。 答案:without using 4.Some organic farmers prefer planting grass between crops to wind or water the soil,and then leaving it to become a natural fertilizer for the next year’s crop. 有些有机耕作的农民喜欢在农作物之间种草,以防止水土流失,并且把草留在 地里,从而成为来年农作物的天然肥料。 答案:prevent;from carrying away;in the ground 基础导练 文本感知 导学互动 Ⅰ.篇章结构 阅读 CHEMICAL OR ORGANIC FARMING?完成下列表格 CHEMICAL OR ORGANIC FARMING? Part Part One Main idea a new discovery of scientists Information Long-term use of 1 fertilizers can cause damage to the land and people’s health. They 2 the land by killing the helpful bacteria. They can 3 the crops,animals and humans. They can lead to cancer and other 4 . They can make the fruits,vegetables and other foods have 5 nutrition. Using organic farming can keep the soil rich and 7 of disease. It can increase production. Part Two some problems caused by using chemical fertilizers Part Three the 6 farming of using organic 基础导练 文本感知 导学互动 Part Four some 8 to keep soil fertile They often change the 9 of crop in each field every few years. They plant crops to use different levels of soil. They plant grass between crops to 10 wind and water from carrying away the soil. 答案:1.chemical 2.damage 3.affect 4.illnesses 5.less 6.advantages 7.free 8.methods 9.kind 10.prevent 基础导练 文本感知 导学互动

搜索更多“人教版2017高中英语(必修四)Unit 2 Working the land 2.3 (PPT课件)_图文”

网站地图

All rights reserved Powered by 伤城文章网 5xts.com

copyright ©right 2010-2021。
伤城文章网内容来自网络,如有侵犯请联系客服。zhit325@126.com